Igazgatói Köszöntő!

 

A Kunplast-Karsai Műszaki Műanyagipari ZRt 250 dolgozója nevében üdvözlöm Önt.

 

A honlap igyekszik olyan átfogó és tartalmas információkat átadni, melyek segítségével a lehető legteljesebb mértékben mutatjuk be cégünket, termékeinket, referenciáinkat annak érdekében, hogy műanyag feldolgozással kapcsolatos gyártási igényére megtalálja a legkedvezőbb megoldást a Kunplastnál.

Az oldal fenti célkitűzései mellett tájékoztatást kaphat a cégünk által alkalmazott technológiákról, gépparkunkról és minőségügyi célkitűzéseinkről a jelenlegi és leendő partnereinkről.

A cég missziója, melyet a vezetőség közösen fogalmazott meg híven tükrözi azt a szellemet melyben dolgozunk, és melyről reményeink szerint az oldal böngészése közben Ön is meggyőződhet:

„Az autó- és elektronikai ipar kihívásainak és elvárásainak megfelelve biztosítjuk partnereink megelégedettségét, cégünk hosszú távú fejlődését olyan korszerű technikával előállított kiváló minőségű termékekkel, amelyek tükrözik termelési folyamataink szervezettségét, emberbarát környezetünket, munkatársaink felkészültségét, elhivatottságát és a minőségi munkavégzésért érzett erkölcsi felelősségét."

Kérem, hogy győződjön meg személyesen is a Kunplast-Karsai ZRt rátermettségéről, szakmai felkészültségéről. Előzetes egyeztetést követően szívesen látjuk cégünknél bármilyen műszaki műanyag feldolgozást érintő kérésével kapcsolatban.

Karsai Béla
Vezérigazgató


Általános adatok

adószám: HU11026022

Bővebben...

 
 

Tulajdonosi szerkezet


Bővebben...
 
 

Céljaink, jövőképünk


Bővebben...
 
 

Cégünk története

1961-ben alapították meg Bács-Kiskun megyei Műanyagfeldolgozó Vállalat néven önálló tanácsi vállalatként. A gyár saját erejéből megteremtette az Alföld műanyag- és gumifeldolgozó iparát.

Bővebben...

 
 

Kiemelt referenciáink