Duális képzés a Kunplast-Karsai ZRt.-nél

 

A képzési forma bevezetésének elsődleges célja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeinek összehangolása.
Cégünknél a Kecskeméti Főiskola GAMF karával együttműködésben, 2013. őszi szemeszterétől kezdve van lehetőség duális képzésben való részvételre.

 

A hallgatók amellett, hogy a főiskolán elméleti tudásukat bővítik, gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek szakmájukban és a diploma megszerzésekor már „kész szakemberként” juthatnak előnyökhöz a klasszikus értelemben vett pályakezdő társaikkal szemben.

Mitől jobb a duális ?

• A szorgalmi időszakot követően a vizsgaidőszakokban, a félév során megtanult elméleti alapok mellé „egy igazi munkahelyen” szerezheted meg a szükséges szakmai jártasságot

• A képzési idő ez esetben is 7 félév, tehát nem kell tovább iskolába járnod, mégis többet tanulhatsz, mint a többiek :-)

• A duális képzési forma egyben pénzügyi önállóságot is jelent a képzés idejére, majd diploma után vállalatunk akár az első munkahelyed lehet.

Mit kell tenned a képzésben való részvételhez?

• először is jelentkezz hozzánk 2017.01.31-ig.

• ne feledd el beadni jelentkezésed a Kecskeméti Főiskola GAMF Karának gépészmérnöki alapszakára 2016.12.15. – 2017.02.15-ig.

FONTOS! A Kecskeméti Főiskola GAMF Kara és a Kunplast-Karsai ZRT. által szervezett duális képzésben csak akkor vehetsz részt, ha arra a vállalat kiválasztott Téged és felvételt nyersz a Kecskeméti Főiskola GAMF Karának gépészmérnöki szakára. Mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelned!

• A beadott pályázatok 2017.03.31-ig kiértékelésre kerülnek. A kiválasztási eljárás befejezését követő 15 napon belül, de legkésőbb 2017.06.23-ig írásban értesítjük a felvételt nyert jelentkezőket.

Ahova a jelentkezésed küldheted: kunplast.karsai@karsai.hu

Amit írj meg nekünk a jelentkezésedben: melyik középiskolában tanulsz jelenleg és miért szeretnél gépészmérnök lenni.

Kiemelt referenciáink